Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش‌خبرنگار ایلنا، بر اساس مصوبه هیات‌وزیران، دولت با امهال تسهیلات پرداختی به زلزله‌زدگان و کشاورزان خسارت دیده منطقه ارسباران (شهرستان های ورزقان، اهر و هریس) موافقت کرد.

بر اساس این مصوبه اصل تسهیلات اخذ شده توسط خسارت دیدگان ناشی از زلزله منطقه ارسباران (شهرستان‌های ورزقان، اهر و هریس) در استان آذربایجان شرقی به مبلغ ۵۹۵۰ میلیارد و ۵۹۲ میلیون ریال به مدت دو سال امهال می گردد و متعاقباً براساس اعلام بانک مرکزی سود و جرایم دیرکرد آن نیز توسط سازمان برنامه و بودجه کشور در بودجه سنواتی تأمین خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است در زمین لرزه ۲۱ مرداد ماه سال ۱۳۹۱ در منطقه ارسباران حدود ۳۰۶ نفر جان خود را از دست دادند و  منازل بخش عظیمی از ساکنان منطقه آسیب جدی دید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارسباران زلزله زدگان تسهیلات پرداختی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۲۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۶۷ مصوبه سفر اول رییس جمهور به مرکزی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: استان مرکزی جمعه ۳۱ تیرماه سال ۱۴۰۱ میزبان حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در قالب بیست و نهمین سفر استانی دولت مردمی بود که رهاورد این سفر ۲۲۸ مصوبه بود.

یکی از اقداماتی که دولت سیزدهم در سفرهای استانی به آن اهتمام داشته شناسایی پروژه‌های کلان استانی نیمه تمام و تکمیل نشده است که با بررسی کارشناسی زوایای این پروژه‌ها و تزریق منابع مالی کافی اقدام به تکمیل و راه اندازی این پروژه‌ها می‌شود که در این راستا رهاورد دور نخست سفر رئیس جمهور و هیأت همراه به سرزمین آفتاب تاکنون ۶۷ مصوبه با تزریق بیش از هزار و ۷۶۹ میلیارد تومان اعتبار محقق شده است.

اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی برای تکمیل پروژه بیمارستان ولیعصر اراک

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عملیات اجرایی پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک از ۱۸ سال گذشته کلید خورده و در واقع به یک پروژه تاریخی تبدیل شده و امید است که تکمیل آن در اسرع وقت هدیه‌ای از جانب دولت سیزدهم به مردم باشد.

علی اکبر اسدی افزود: پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) فقط مختص استان مرکزی نیست و به واسطه داشتن همه بخش‌های پزشکی می‌تواند به چند استان مجاور نیز خدمات رسانی کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: با روی کارآمدن دولت سیزدهم پیشرفت فیزیکی این طرح ۵۰ درصد بود اما با تلاش‌های صورت گرفته از سوی مسؤولان استانی، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و با بهره گیری از اعتبارات مصوب ۴۰۰ میلیارد تومانی دور اول سفر رئیس جمهور به اراک، اکنون بالای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه زیربنای این طرح ۵۵ هزار مترمربع در ۱۳ طبقه و دارای ظرفیت ۴۷۰ تخت است، گفت: این بیمارستان با ظرفیت‌های صنعتی قابل توجه در مراحل پایانی قرار دارد و به طور حتم برخی استان‌های همجوار نیز از این ظرفیت بهره گیری می‌کنند.

اسدی بیان کرد: با توجه به اینکه این طرح دولتی و منابع آن از ابتدا از سوی دولت تأمین شده است به طور حتم دولت سیزدهم نیز در راستای تکمیل و تأمین اعتبار این طرح از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند.

افتتاح پروژه آبرسانی چشمه هفتیان تفرش

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی در ادامه با اشاره به افتتاح یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های استان مرکزی از محل اعتبارات گفت: پروژه آبرسانی به شهر تفرش و ۴۰ روستا از چشمه هفتیان از مهمترین طرح‌های آبرسانی کشور محسوب می‌شود که شهر تفرش و ۴۰ روستای مسیر خط انتقال را تا افق ۱۴۲۰ آبرسانی می‌کند.

اسدی گفت: این طرح به عنوان یکی از ابرپروژه‌های عمرانی استان مرکزی به صورت شبانه‌روزی انجام شد که اکنون این پروژه تکمیل و آب وارد شهر شده و افتتاح رسمی آن با حضور رئیس جمهور در استان مرکزی افتتاح می‌شود.

گفتنی است در دور نخست سفر رئیس جمهور به استان مرکزی، تمامی اعتبار اجرای طرح اصلی به مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان تا پایان سال ۱۴۰۲ مصوب و تأمین شد.

افتتاح ابر پروژه‌های مرکزی در سفر ریاست جمهوری

در این میان استاندار مرکزی با اشاره به افتتاح بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) خمین در دولت سیزدهم گفت: بیمارستان زنان و زایمان سینا آشتیانی شهر اراک، بیمارستانی فوق تخصصی و بسیار مدرن است که تقدیم بانوان استان می‌شود و جایگزین بیمارستان حدوداً ۶۰ ساله طالقانی می‌شود.

فرزاد مخلص‌الائمه با اشاره به اجرای پروژه‌هایی در حوزه محورهای مواصلاتی، آبرسانی، مجتمع‌های فرهنگی و مدرسه سازی در استان مرکزی گفت: چنانچه قرار بود تخصیص منابع مالی این پروژه‌ها به روال گذشته انجام شود سال بهره برداری بسیاری از آنها به ۱۴۳۰ می‌رسید.

وی با بیان اینکه نهضت اتمام پروژه‌های نیمه تمام در استان قابل قبول بوده است، گفت: در تاریخ استان مرکزی تا دولت سیزدهم سابقه نداشته که پروژه‌ای به صورت شبانه روزی در حال اجرا باشد و با جدیت مورد پیگیری است.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی شازند گفت: دولت‌ها و حکومت‌ها وظیفه تأمین و تضمین مقوله‌هایی چون امنیت، رفاه، عدالت، آزادی و هدایت را دارد و پروژه بیمارستان شازند نیز موضوعاتی چون رفاه، توسعه عدالت، دسترسی به زیرساخت‌های بهداشت و درمان و امنیت و سلامت هدف قرار داده است و باید اذعان کرد که کلنگ زنی پروژه بیمارستان شازند در سال‌های گذشته زده شد، اما هیچ گونه اقدامی برای آن صورت نگرفت و در دولت سیزدهم عملیات اجرایی این پروژه کلید خورد.

استاندار مرکزی بیان کرد: به زودی با اتمام چند پروژه نیمه تمام سنواتی، مانند بیمارستان ولیعصر (عج) اراک که کار احداث آن بیش از ۱۷ سال زمان برده، خدمات دهی به مردم افزایش می‌یابد و بیمارستان به بهره برداری می‌رسد همچنین فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری و بیمارستان زنان و زایمان پس از سال‌ها در سال جاری بهره برداری خواهد شد.

مخلص الائمه با اشاره به اختصاص اعتبارات سفر دور اول رئیس جمهور اظهار کرد: در حوزه ایجاد و بهسازی کانال‌های آبیاری ۱۸۰ میلیارد تومان، آبیاری تحت فشار و سامانه نوین آبیاری ۱۷۰ میلیارد تومان، لایروبی و مرمت قنوات ۲۵۰ میلیارد تومان، تجهیز و نوسازی اراضی سنتی ۲۰ میلیارد تومان، تجهیز و نوسازی اراضی نوین ۵۰ میلیارد تومان، ایجاد و بهسازی چند مورد کانال‌های آبی از جمله کانال زیردست سد الغدیر ۱۲۵ میلیارد تومان، مرمت و نگهداری سدهای خاکی حدود ۹۰ میلیارد تومان و عملیات آب و خاک در تعاونی‌های تولید و تشکل‌های کشاورزی ۵۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است.

۲۲۸ مصوبه دور نخست سفر حجت الاسلام رئیسی به سرزمین آفتاب

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان مرکزی اظهار کرد: سفر رئیس جمهور و هیأت همراه به استان مرکزی ۲۲۸ مصوبه داشت که شامل ۲۱۳ مصوبه بودجه‌ای و ۱۵ مصوبه غیر بودجه‌ای است.

نوربخش عسکری افزود: میزان اعتبارات مصوب ۳ ساله سفر، ۱۱ هزار و ۴۶۰ و نیم میلیارد تومان و میزان تسهیلات مصوب در این بازه زمانی ۱۷ هزار و ۲۸۱ و نیم میلیارد تومان اختصاص یافت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی گفت: مجموع اعتبار و تسهیلات مصوب سفر رئیس جمهور به استان مرکزی ۲۸ هزار و ۷۴۲ میلیارد تومان در بازه زمانی سه ساله (۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳) است.

وی تصریح کرد: تاکنون ۶۷ مصوبه با اعتبار یک هزار و ۷۶۹ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان و میزان تسهیلات ۱۵ هزار و ۴۵۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، اقدام صورت گرفته و ۱۶۱ مصوبه در دست اجرا است.

عسکری بیان کرد: اعتبار پرداختی از محل مسؤولیت اجتماعی وزارت نفت ۹۶ میلیارد تومان؛ اعتبار پرداختی سال ۱۴۰۱ تعهد سازمان برنامه و بودجه کشور و استان ۲ هزار و ۱۶۶ میلیارد تومان و اعتبار پرداختی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور در سال گذشته یک هزار و ۹۶۲ میلیارد تومان بوده است.

وی با اشاره به پیشرفت ۶۲ درصدی مصوبات سفر رئیس جمهور تا پایان اسفند سال گذشته تاکید کرد: پیشرفت فیزیکی مصوبات آموزش و پرورش ۷۵ درصد، بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ۶۹ درصد، فرهنگ و هنر ۶۵ درصد، آموزش عالی ۵۷ درصد، وزارت نیرو ۵۹ درصد، راه و شهرسازی ۵۷ درصد و ورزش و جوانان ۵۱ درصد بوده است.

عسکری تاکید کرد: پرداخت تسهیلات به طرح‌های اقتصادی و ازدواج جوانان نیز ۸۹ درصد بوده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱، ۵ هزار و ۱۱۳ میلیارد تومان، در سال گذشته ۴ هزار و ۲۹۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و در سال جاری ۲ هزار و ۵۳ میلیارد تومان برای اجرایی شدن مصوبات سفر رئیس جمهور به استان مصوب شد.

گره گشایی از مشکلات اقتصادی مردم رویکرد محوری دولت سیزدهم

روند سفرهای استانی حجت الاسلام رئیسی به گونه‌ای است که در پایان سفر هر استان، بسیاری از مردم به رفع مشکلات موجود در استان و گشایش گره‌های معیشتی خود از جمله احیای واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد و همچنین رفع مشکلات فعالیت‌های اقتصادی امیدوار می‌شوند.

همچنین در سفرهای استانی علاوه بر در نظر گرفتن بودجه برای مصوبات همان سفر و تخصیص منابع در نظر گرفته شده برای پروژه‌های عمرانی، بانک‌ها نیز مکلف به پرداخت تسهیلات مورد نیاز مردم و به ویژه صنایع می‌شوند که امید است در دور دوم سفر مدیریت ارشد اجرایی کشور به سرزمین آفتاب در فصل بهار، شاهد بهره برداری شمار زیادی از ابر پروژه‌های استان مرکزی باشیم و اعتبارات مناسبی از سوی دولت انقلابی و جهادی سیزدهم برای تکمیل و افتتاح دیگر پروژه‌های عمرانی ناتمام تزریق شود.

کد خبر 6092228

دیگر خبرها

  • پایه و اساس و ریشه قدرت امروز کشور، معلمان و اساتید هستند
  • تحقق ۶۷ مصوبه سفر اول رییس جمهور به مرکزی
  • همه برنامه‌های رئیس‌جمهور در سفر دوم خود به قم
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • حماقت اسرائیلی، حمایت آمریکایی
  • تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی بانک رفاه به دارندگان کارتخوان
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی